Zoeken

 

foto_man.jpg
DISCLAIMER

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen onvolledig of niet meer actueel zijn. Hoewel FileSticker haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. FileSticker ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Dit geldt eveneens voor websites of andere media waarnaar, door middel van een hyperlink of anderszins, wordt verwezen. Deze links of verwijzingen zijn enkel ter informatie opgenomen. FileSticker is niet verantwoordelijk voor het onderhoud, de inhoud of de kwaliteit van de daarop aangeboden producten of diensten.  Elke aansprakelijkheid met betrekking tot de sites onderhouden door derden worden door FileSticker afgewezen.

FileSticker behoudt zich het recht voor deze website en de daarop aangeboden informatie of gegevens onmiddellijk en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud, inclusief afbeeldingen of geluids- en /of videofragmenten, kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

 

Webshop


 
Copyright © 2018 Filestickers. Alle rechten voorbehouden.
Designed by webproof